Barnen i Betlehemskyrkan

”Led den unge in på den väg han bör gå, så följer han den även som gammal” Ords 22:6

Betlehemskyrkan vill att barnen ska få lära känna Jesus, ha roligt tillsammans och stöttas i sina liv.

Söndagsskola

Fokus på vår barnverksamhet ligger på söndagsskolan. Varje söndag under terminerna har vi söndagsskola för barn mellan 4 och 14 år. Vi inleder kl 11 tillsammans med alla vuxna på gudstjänsten på svenska eller tigrinja. Efter en stund går vi till söndagsskolgrupperna, där vi följer Salts material SKATTEN för de yngre barnen och olika ungdomsmaterial för de äldre. Vi vill att vår söndagsskola ska hjälpa barnen att lära känna Gud, Bibeln och sig själva.

Växthuset

Innan barnen börjar i söndagsskolan den höst de fyllt 4 år får de vara med sina föräldrar på gudstjänsten. För att underlätta finns det ett glasrum med högtalare längst bak i kyrksalen där barnen kan leka lugnt och föräldrar delta i gudstjänsten.

Babyträff i BK

Varje torsdag kl 10.30 träffas daglediga föräldrar med små barn för att fika, umgås, sjunga sånger och ha en enklare andakt tillsammans. Träffarna är öppna för alla och fikat är till självkostnadspris (20 kr). Kontakta Christoffer Abrahamsson för mer info på christoffer.abrahamsson@betlehemskyrkan.com eller 0768-40 65 15. Välkommen!

Workshops & gudstjänster för alla åldrar

Ibland har vi workshops med sång, drama, etc. Även lägerdagar för barn dyker upp. Håll utkik i programmet! Som sommar- och julavslutning för söndagsskolan brukar vi ha gudstjänst för alla åldrar, då hela församlingen, små och stora, svensk- och tigrinjatalande, är tillsammans och firar vem Gud är och vad han gjort för oss.

Aktuellt Barn, familj och ledare

Jesus till barnen-dag i Linköping

Lördagen den 17 mars arrangerar det ekumeniska söndagsskolnätverket ”Jesus till barnen” en regional träff i Linköping. Dagen riktar sig främst till barnledare men även föräldrar eller andra som möter barn och unga i sin vardag. Följ till en dag fylld av god undervisning, inspiration, bön och erfarenhetsutbyte! Hör av dig till Sofia Svensson om du vill följa med och samåka. Här finns mer info om program:Info-Linköping JTB Anmäler dig gör du själv, senast den 28 februari via https://bilda.nu/jtb-linkoping Priset för hela dagen inklusive lunch och två fika är 300kr/person. Anmäl ev. specialkost i noteringsfältet!

Är du mer nyfiken på vår barnverksamhet eller vill vara med som ledare? Kontakta vår barn- och ungdomsledare Sofia Svensson på sofia.svensson@betlehemskyrkan.com eller 0738-28 45 40.