BK Ung

Ungdomssamlingar fredagar och söndag

För ungdomar från 15 år erbjuds samlingar på fredagar och på söndagar i samband med gudstjänsten. Inom vårt ungdomsarbete finns också Pannkakskyrkan, en del av Reach Sverige. Se egen flik.

Vi vill vara en positiv och kärleksfull mötesplats för ungdomar i Storstockholm. Självklart är även ungdomar utan en personlig tro välkomna! Vi träffas för att ha kul, fika och umgås för att lära känna varandra bättre. För att fördjupa vår relation till Gud och lära känna Jesus och livet med honom mer så har vi undervisning, bibelsamtal och andakt.

Höstens program med exakta datum och tider för vilka fredagar och söndagar vi ses kommer snart!

Om du vill haka på ungdomsgruppen eller veta mer kontaktar du vår ungdomsledare Sofia Svensson via sofia.svensson@betlehemskyrkan,com eller 0738 – 28 45 40.

LIVSKRAFT SYD – Salts nyårsläger

Du är varmt välkommen till Helsingborg över nyår för att fira in 2018 med nya och gamla vänner. Det kommer att bli ett fantastiskt läger där Jesus får vara centrum för det vi gör på lägret.

Var: Sundsgården utanför Helsingborg i Skåne, gemensam bussresa ordnas från Stockholm!
Vem: från 15-25 år (9:an och uppåt)
När: fredagen den 28 december med incheckning kl. 16:00-17:00. Lägret slutar tisdag 1 januari kl. 13:00
Pris: 1050 kronor, bidrag finns att söka från församlingen.
Arrangörer: Salt Sydsverige, EFS/Salt i Sydöst-Sverige, EFS/Salt i Västsverige, EFS Mittsverige, Salt – barn och unga i EFS, Johannelunds teologiska högskola, Sundsgårdens folkhögskola och Bilda.

Anmälan: KLICKA HÄR. Sista anmälningsdag är 1/12 för billigast pris.