BK2 – Ungdomssamling

BK2 träffas varje fredag kl.18:00. Välkommen!

BK2 är Betlehemskyrkans ungdomsgrupp. Vi träffas på fredagskvällar för att vara en mötesplats för ungdomar i Storstockholm. Självklart är även ungdomar utan en personlig tro välkomna! Vi vill vara en positiv och kärleksfull samlingsplats för alla.

Vi träffas för att ha kul tillsammans, fika och umgås. Kvällarna innehåller också undervisning och en andakt där vi tillsammans är inför Gud och där du själv ges möjlighet att be och möta Honom. Fredagarna följer mer eller mindre samma program men nu och då dyker lite speciella happenings upp.

Preliminärt program VT-18 (Obs! Ändringar kan göras!)

9/2 Uppstart med Pizza!
16/2 Psalm- och lovsångskväll med BK
23/2 Årsmöte för Pannkakskyrkan, sällskapsspel
2/3 SPORTLOV, ingen samling
9/3 TV-spel, WII
16/3 Tårtbakartävling
23/3 Ungdomshelgen ”Mitt i allt” i Örebro (blir även samling i BK)
30/3 + 6/4 PÅSKLOV, inga samlingar
13/4 Pannkakskyrka på stan
20/4 STREAM – ekumenisk ungdomssamling
27/4 Laserdome
4/5 Pannkakskyrka på stan
11/5 KRISTI HIM., ingen samling
18/5 Utåtriktat event!
25/5 Pannkakskyrka på stan
1/6 Avslutning för terminen!

På de flesta samlingarna följer vi UngdomsAlpha-materialet på undervisningspassen men vi kommer även ta upp aktuella teman och ämnen för att fördjupa oss i tron och öva oss i lärjungaskap.

Du kan läsa mer om vad Pannkakskyrka är på fliken Pannkakskyrkan.

Om du vill haka på ungdomsgruppen eller veta mer kontaktar du vår ungdomsledare Sofia Svensson via sofia.svensson@betlehemskyrkan,com eller 0738 – 28 45 40.

Välkomna hälsar ledarna Sofia, Lovisa, Jonathan, Jacob och Linda!