BK Ung

Ungdomssamlingar fredagar och söndag

För ungdomar från 15 år erbjuds samlingar på fredagar och på söndagar i samband med gudstjänsten. Inom vårt ungdomsarbete finns också Pannkakskyrkan, en del av Reach Sverige. Se egen flik.

Vi vill vara en positiv och kärleksfull mötesplats för ungdomar i Storstockholm. Självklart är även ungdomar utan en personlig tro välkomna! Vi träffas för att ha kul, fika och umgås för att lära känna varandra bättre. För att fördjupa vår relation till Gud och lära känna Jesus och livet med honom mer så har vi undervisning, bibelsamtal och andakt.

Fredagar kl 18.00 i Betlehemskyrkan

Program kommer snart här!

Ca varannan söndag kl 11 i Betlehemskyrkan:

På söndagarna börjar vi med att vara med på gudstjänsten på tigrinja eller svenska. Sedan åker vi upp till församlingsvåningen Utsikten och vår samling som innehåller undervisning och samtal, gemenskap och fika. Vi använder UngdomsAlpha-materialet. Vi ser en film på ca 20 minuter och samtalar utifrån frågor som finns med i filmen. Vissa söndagar är det gästtalare som pratar och har samtal utifrån olika ämnen som ungdomarna önskar. Huvudledare för gruppen är Selam Yemane.

3/2 ”Hur och varför ska jag läsa Bibeln?”

10/2 ”Hur leder Gud oss?

2/3 – 3/3 Övernattning! Tema lördag: ”Vem är den Helige Anden? Hur kan jag bli fylld av den Helige Anden?” Tema söndag: BK-prästen Christoffer Abrahamsson undervisar

17/3 ”Hur kan jag stå emot det onda?”

31/3 ”Helar Gud idag?”

14/4 Tema med Sofia Svensson

28/4 Tema: gästtalare

12/5 ”Vad ska jag med kyrkan till och varför ska jag berätta för andra om min tro?”

26/5 Tema:

2/6 Terminsavslutning i gruppen

9/6 Gudstjänst för alla åldrar, gemensamt med tigrinjaspråkiga gudstjänsten.

Om du vill haka på ungdomsgruppen eller veta mer kontaktar du vår barn- och ungdomsledare Sofia Svensson via sofia.svensson@betlehemskyrkan,com eller 0738 – 28 45 40.