BK Ung

Ungdomssamlingar fredagar och söndag

För ungdomar från 15 år erbjuds samlingar på fredagar och på söndagar i samband med gudstjänsten. Inom vårt ungdomsarbete finns också Pannkakskyrkan, en del av Reach Sverige. Se egen flik.

Vi vill vara en positiv och kärleksfull mötesplats för ungdomar i Storstockholm. Självklart är även ungdomar utan en personlig tro välkomna! Vi träffas för att ha kul, fika och umgås för att lära känna varandra bättre. För att fördjupa vår relation till Gud och lära känna Jesus och livet med honom mer så har vi undervisning, bibelsamtal och andakt.

Fredagar kl 18.00 i Betlehemskyrkan (om inget annat anges):

31/8 Uppstart med fika och programplanering!

14/9 Psalm- och lovsångskväll med efterhäng med spel

21/9 Pannkakskyrka på stan

28/9 Ungdomskväll med Hammarbykyrkans och St Klaras ungdomsgrupper

19/10 Mat & bowling och Gospelkväll i BK, samlingsplats meddelas!

26/10 Pannkakskyrka på stan

9/11 Psalm- och lovsångskväll, andakt med ungdomsgrupp från Södertälje kl 21

23/11 Ungdomsmöte i Hammarbykyrkan

14/12 JULFEST!

Varannan söndag kl 11 i Betlehemskyrkan:

På söndagarna börjar vi med att vara med på gudstjänsten på tigrinja eller svenska. Sedan åker vi upp till församlingsvåningen Utsikten och vår samling som innehåller undervisning och samtal, gemenskap och fika. I höst, och även i vår, kommer vi att använda UngdomsAlpha-materialet. Vi ser en film på ca 20 minuter och samtalar utifrån frågor som finns med i filmen.

30/9 ”Finns det mer att upptäcka i livet?”

14/10 ”Vem är Jesus?”

28/10 ”Varför dog Jesus”

11/11 ”Hur ska jag kunna tro?”

25/11 ”Hur och varför ska jag be?”

9/12 ”Hur och varför ska jag läsa Bibeln?”

Om du vill haka på ungdomsgruppen eller veta mer kontaktar du vår barn- och ungdomsledare Sofia Svensson via sofia.svensson@betlehemskyrkan,com eller 0738 – 28 45 40.

LIVSKRAFT SYD – Salts nyårsläger

Du är varmt välkommen till Helsingborg över nyår för att fira in 2018 med nya och gamla vänner. Det kommer att bli ett fantastiskt läger där Jesus får vara centrum för det vi gör på lägret.

Var: Sundsgården utanför Helsingborg i Skåne, gemensam bussresa ordnas från Stockholm!
Vem: från 15-25 år (9:an och uppåt)
När: fredagen den 28 december med incheckning kl. 16:00-17:00. Lägret slutar tisdag 1 januari kl. 13:00
Pris: 1050 kronor, bidrag finns att söka från församlingen.
Arrangörer: Salt Sydsverige, EFS/Salt i Sydöst-Sverige, EFS/Salt i Västsverige, EFS Mittsverige, Salt – barn och unga i EFS, Johannelunds teologiska högskola, Sundsgårdens folkhögskola och Bilda.

Anmälan: KLICKA HÄR. Sista anmälningsdag är 1/12 för billigast pris.