Covid -19 & BK

Kyrkan är under pandemin öppen två dagar i veckan. Tisdagar och Torsdagar 11-15.

Vill du tända ett ljus. Sitta still och fundera eller bara stanna upp tillsammans med dina tankar.

Varmt välkommen!

________________________________________________________

Covid -19 har gjort att Betlehemskyrkan har fått ställa om stora delar av verksamheten. För detaljerad information kontakta arbetsledare Robert Ojala el. styrelseordförande Gerwin Bos.

__________________________________________________________

Beslut angående verksamheter i Betlehemskyrkan:

Vi webbsänder gudstjänster via:
Gudstjänst på svenska: Betlehemskyrkan.com
Gudstjänst på tigrinja: Facebook
Givet myndigheternas nya rekommendationer från slutet av oktober uppmuntrar vi er att vara med på gudstjänsten via länk i första hand.

Visa omsorg om varandra;
ring ett extra samtal för att kolla läget. Tänk särskilt på personer över 70 år som råds till att begränsa kontakter med andra så långt som möjligt.
Bön;
tillsammans ber vi för Stockholm, för Sverige och världen, för de drabbade och de som arbetar hårt med situationen. På tisdagar har vi i EFS Mittsverige särskilt böneuppdrag.
Volontär;
meddela Robert Ojala i vår krisgrupp om du vill vara volontär och hjälpa till med att ringa församlingsmedlemmar, handla mat eller finnas tillgänglig i bön.
__________________________________________________
För mer information, håll dig uppdaterad via dessa sidor:
__________________________________________________
Fortsätt gärna att stötta Betlehemskyrkan ekonomiskt
Bankgiro: 239-0128, Plusgiro: 5 03 47-4
Swish: 123 163 9996