Församlingskväll

En gång i månaden välkomnar vi till församlingskväll i Betlehemskyrkan. Det är ett tillfälle att lära känna varandra lite mer, att få undervisning och samtala utifrån aktuella ämnen.

Gud möter oss!
Människor har genom alla tider sökt efter Gud. I Bibeln berättas det också hur Gud söker efter oss. Under höstterminens församlingskvällar kommer vi utifrån temat ”Gud möter oss!” försöka upptäcka på vilka sätt vi kan möta Gud.

Datum och delteman för församlingskvällarna
12/9 Gud möter oss i konsten
10/10 Gud möter oss i smärtan
14/11 Gud möter oss i skapelsen
12/12 Gud möter oss i gemenskapen

Kvällens upplägg
18.00 Måltid på Utsikten, föranmälan
18.45 Kvällens tema
20.15 Avslutning med bön och sång
20.30 Avslut

Klockan 17.15 är det en enkel mässa i kyrksalen som du är välkommen att börja kvällen med.

Om du vill delta i måltiden ska du anmäla dig till anmalan@betlehemskyrkan.com, Utsikten på 08-441 85 26 eller på Facebook senast söndagen innan respektive församlingskväll. Ange eventuell specialkost. Måltiden kostar 50 kr.