Församlingskväll

En gång i månaden välkomnar vi till församlingskväll i Betlehemskyrkan. Det är ett tillfälle att lära känna varandra lite mer, att få undervisning och samtala utifrån aktuella ämnen.

Församlingen
I Bibeln talas det regelbundet om församlingen. Den kan både vara till glädje och sorg, hälsofrämjande och skadande. Vi slits mellan det vi hoppas att församlingen ska vara och det vi upplever att församlingen är. Under våren vill vi tala om församlingen, om vad den är, innebär och kan få betyda. Välkommen med, också du!

Datum och delteman för församlingskvällarna VT-19
13/2 Församlingen – de brustnas gemenskap
13/3 Församlingen – syndarnas gemenskap
10/4 Församlingen – de heligas gemenskap
22/5 Församlingen – en gemenskap för alla

Kvällens upplägg
18.00 Måltid på Utsikten, föranmälan
18.45 Kvällens tema
20.15 Avslutning med bön och sång
20.30 Avslut

Klockan 17.3 är det en enkel mässa i kyrksalen som du är välkommen att börja kvällen med.

Om du vill delta i måltiden ska du anmäla dig till anmalan@betlehemskyrkan.com, Utsikten på 08-441 85 26 eller på Facebook senast söndagen innan respektive församlingskväll. Ange eventuell specialkost. Måltiden kostar 50 kr.