Välkomna till Friluftsgudstjänst med dop på vårt kära Svalkan.
Söndag 19/7 kl.11.00
(Obs, föranmälan behövs)

Sjätte söndagen efter trefaldighet
”Efterföljelse”
Kyrkvärd: Clas Jönsson
Liturg: Johan Aldvén
Predikant: Stefan Gustavsson
Musik: Petter Alin
”Jag springer alltså inte utan att ha målet i sikte, jag boxas inte likt en som slår i tomma luften…”
1 Kor. 9:26

Söndagens texter hittar du på
#skatten #bksthlm #efs #amazinggrace #efsriks #efsplay #efs
________________________

Vi fortsätter att följa folkhälsomyndighetens rekommendationer kring social distans och regeringens förordningar med att vara högst 50 personer vid samlingar… alltså kör vi anmälningssystem med två varianter av anmälan och det är först till kvar som gäller! Vi uppmuntrar oss alla att i största möjliga mån undvika kollektivtrafik.

______________________________________
Anmälan:
Anmälan kan göras på två sätt från och med onsdag fram till fredag kl. 18.00 före aktuell söndag.
1. Klicka på länken och boka in er. :
                Här läggs länken ut onsdag 15/7

2. Du som inte har möjlighet att anmäla dig via internet kan sms:a eller ringa in anmälan till Martin Bengtsson på mobil: 0708-40 32 34. Även detta görs fr.o.m. onsdagen före aktuell söndag.
_______________________________________
Ansvarsgruppen kommer att möta upp er, checka av de som bokat upp sig och hjälpa till så vi håller distans.
Vi uppmuntrar oss alla att i största möjliga mån inte ta kollektivtrafik och vi är såklart symtomfria!
OBS!!!
Sommarens söndagar arrangerar vi ingen servering men ta gärna med egen fikakorg och njut av kaffet på vårt sköna och gröna Svalkan.

OBS! I år finns det ingen servering efter gudstjänsten så ta gärna med dig picknick-korg och låt oss efter gudstjänsten fika tillsammans!

Varmt välkomna!
______________________________________

Livesända gudstjänster
Du som inte har möjlighet att ta dig ut till Svalkan kan delta via våra facebookkanaler:

Gudstjänst på svenska:
Betlehemskyrkan i Stockholm
Gudstjänst på tigrinja:
Evangelical Lutheran Betlehem Church ወንጌላዊት ሉተራዊት ቤትልሄም ቤ/ክ ስቶክሆልም

Nattvard: En gång i månaden välkomnar den svensktalande gruppen nattvardsfirande på plats i kyrkan i samband med den livesända gudstjänsten.

Fortsätt gärna att stötta Betlehemskyrkan ekonomiskt med din kollekt
Bankgiro: 239-0128, Plusgiro: 5 03 47-4

Swish: 123 163 9996