Söndagen 20/9 kl. 10.00
Fjortonde söndagen efter trefaldighet “Enheten i Kristus”

Under anpassade former i enlighet med rådande föreskrifter och folkhälsomyndighetens direktiv har vi möjlighet att öppna upp för gudstjänst med social distans.

”Medan de var på väg kom Jesus in i en by, och en kvinna som hette Marta tog emot honom i sitt hem. Hon hade en syster, Maria, som satte sig vid Herrens fötter och lyssnade till hans ord. Marta däremot var upptagen med alla förberedelseroch hon kom fram och sade: ”Herre, bryr du dig inte om att min syster har lämnat mig att sköta allting själv? Säg nu till henne att hon hjälper mig.” Herren svarade henne: ”Marta, Marta, du bekymrar dig och oroar dig för så mycket. Men bara ett är nödvändigt. Maria har valt den goda delen, och den ska inte tas ifrån henne.”

Liturg/Predikan: Tommy Mellberg
Musik: Matilda Rydén m.fl.

Söndagens texter hittar du på
#skatten #bksthlm #efs #amazinggrace #efsriks #efsplay #efs

Länken för anmälan finner du HÄR
_______________________________________________
Till dig som anmäler dig för att närvara fysiskt:

Vid incheckningen:
- Du uppger namn till dörrvärden som bockar av att du anlänt.
- 09.50 behöver du ha skrivit in dig, annars förlorar du din plats.
- Om du inte hunnit anmäla dig så kan du ändå chansa på att få en plats.
- Gå till dörrvärden och lämna ditt namn.
- Bli uppsatt på en kölista. Du blir hänvisad att vänta utanför då maxantal är 50.
- Klockan 09.50 ser dörrvärdarna om det finns platser över och börjar släppa in ifrån kölistan.
- Om du bokar upp en plats åt någon annan är det viktig att du förmedlar denna information.
Nu när lättnader börjar släppas på är det ännu mer viktigt att tänka på följande:
- Hygienen
- Häng av dig ytterkläderna i entrén. (ta inte med dem in i kyrksalen) Tvätta händerna innan du kommer in i kyrkan
- Nys i armvecket
- Undvik i största mån kollektivtrafiken
- Vid nattvardsutdelandet står vi med avstånd till varandra i kön.
- När du tar emot bröd och vin sträcker du ut armen och tar ditt ansvar i att hålla distans.
- Självklart är vi 100% symtomfri för att kunna deltaga.
- Missa inte maxantalet på 50 personer.
Klockan 10.00 Gudstjänst på svenska:                                                            Föranmälan behövs.  Om du vill avboka kan du kontakta Martin Bengtsson på 0708-40 32 34.

Varmt välkomna!
____________________________________

Klockan 12.00 Gudstjänst på tigrinja. Vi räknar vid dörren. Alltså ej anmälningssystem. Eller följ gudstjänsten på:
Evangelical Lutheran Betlehem Church ወንጌላዊት ሉተራዊት ቤትልሄም ቤ/ክ ስቶክሆልም

Fortsätt gärna att stötta Betlehemskyrkan ekonomiskt med din kollekt
Bankgiro: 239-0128, Plusgiro: 5 03 47-4

Swish: 123 163 9996