Musik

Musiken är viktig för oss i Betlehemskyrkan! Den hjälper oss att uttrycka och forma vår tro. Vi vill låta olika musikstilar finnas med, vi tror att ”bredden berikar”!

Är du intresserad av:

• Musikteam – sång/instrument (pop, rock, jazz, m.m.)

• Projektkör (gospel) mer info nedan

• BK-Ensemblen (klassisk stil)

Kontakta Maria Nordenback-Kress, maria.nordenback-kress@betlehemskyrkan.com, mobil 0708 85 29 93 alternativt Petter Alin på 0701 48 02 44.

Gospelprojekt i oktober

Den här terminen satsar vi på att göra ett gospelprojekt i BK! Tillsammans med Gospel Nation-sångare övar vi in sånger och lär oss mer om gospeln och dess uttryck.

Vi har tre körkvällar som leder fram till en Gospelkväll och en gudstjänst. Kvällarna startar med fika för att hinna träffas och umgås innan vi sjunger. Kom med själv eller ta chansen att bjuda med en vän/kollega/granne för att ta del av gemenskapen och sångglädjen!

Gospelmusikens funktion är att peka på Jesus genom sången, rytmen & dansen, den är ett språk för den kristna tron; styrka och glädje mitt i livet!

Datum: torsdagarna 4, 11 och 18 oktober är det övningar. Fredag 19 oktober Gospelkväll kl. 19.30, samling 18.00. Söndag 21 oktober gudstjänst kl. 11.00, samling 10.00.
Tid torsdagar: 18.15 fika, 18.45-20.45 övning.
Ledare: Maria Nordenback-Kress.
Lokal: kyrksalen i Betlehemskyrkan.

Öppna evenemang med musik i höst:

JULKONSERT lördag 15 december kl. 16.00