Tisdagsträffen

Utifrån rådande omständigheter har Tisdagsträffen har pausat sin verksamhet.

_____________________________________________

Tisdagsträffen är en grupp för daglediga där vi vill se varandra och inspireras, utmanas och uppmuntras. Samlingen börjar med andakt, sedan fika. Kaffe/te serveras men medtag eget fikabröd. Därefter är det föredrag, sång o musik i kyrksalen.

Tisdagsträffarna är en viktig form av social gemenskap, där alla som kommer blir sedda. Välkommen! /Asta Stenlund Werlinder, Tomas Edler

______________________________________________

Tisdagsträffar som varit under 2020:

28/1
Anders Sjöberg, teolog, författare, tidigare missionsföreståndare för EFS, Ordf Svenska Evangeliska Alliansen (SEA)
Tema: Möt Jesus som predikant – på vilket sätt förkunnade han?

11/2
Anders Bergstedt, pensionerad kriminalpolis.
Tema: Mitt polisliv

25/2
Gita Andersson, präst i S:ta Clara kyrka, kaplan kristna riksdagsgruppen.
Tema: Kyrkan bättre än jag trodde – en personlig resa via New Age till kristen tro

10/3
Stefan Gustavsson, ordf. Apologia, tidigare generalsekreterare CREDO, ordförande SEA. Tema: Har vetenskapen begravt Gud?

24/3
Jan Andersson, om Lina Sandell som skrivit många av våra mest älskade psalmer (ersätter Margareta Lilja) – inställt

7/4 kl. 13.00
Magnus Persson, präst i Hammarbykyrkan.
Tema: Helkyrklig – att tillsammans med alla de heliga upptäcka höjden och djupet, bredden och längden av Kristus. – inställt

21/4 kl. 13.00
Agne Nordlander, teolog, missionär, tidigare rektor Johannelunds teologiska högskola. Tema: Att vara missionär i Ryssland och Georgien. – inställt

6/10 kl. 13.00
Vi får lyssna till när Karl-Olof Strand berättar om sina resor med sin kamera. Solosång Annika Hudak. Medtag eget fika. Vi står för kaffet – ni står för gemenskapen!
Maxantal 50.

20/10 kl. 13.00
Anders Sjöberg, teolog, författare, tidigare missionsföreståndare för EFS: ”Våra rötter i Judendomen”. Solosång Gösta Johansson. Medtag eget fikabröd. Medtag eget fika. Vi står för kaffet – ni står för gemenskapen! Maxantal 50.

3/11 kl. 13.00
Magnus Persson ”Helkyrklig – att tillsammans med alla de heliga upptäcka höjden och djupet, bredden och längden av Kristus” Solosång Anders Bergstedt. Maxantal 50.

17/11 klockan 13.00
Stefan Gustavsson ”Hur kan jag vara trygg i en osäker värld”. Sång o musik: Maria Nordenback – Kress. Maxantal 50.