Vinterkonferensen 2020

I början av 2020 har vi glädjen att tillsammans med EFS Mittsverige bjuda in till den årliga Vinterkonferensen i Stockholm. Vi ser fram emot en helg tillsammans på temat ”Jesus skapar tro”. Konferensen äger rum i Hammarbykyrkan den 24 jan, Betlehemskyrkan den 25 jan och S:ta Clara kyrka den 26 jan. Programmet för konferensen kommer snart här.

En av konferensens talare är pastor Dawit Bokre, församlingsplanterare i Kalifornien, USA. Han har rötter i den evangelisk-lutherska kyrkan i Eritrea och har en god relation till den eritreanska gemenskapen i Betlehemskyrkan.

Parallellt med Vinterkonferensen anordnas en ledarhelg för unga ledare, VÄXA, som arrangeras av EFS och Salt Mittsverige tillsammans med EFS Sydöst.

Välkommen till Vinterkonferensen 2020!