Vinterkonferensen 2020

I början av året har vi glädjen att bjuda in till den årliga Vinterkonferensen i Stockholm. Vi ser fram emot en helg tillsammans på temat Jesus skapar tro. Konferensen äger rum i Hammarbykyrkan den 24 jan, Betlehemskyrkan den 25 jan och S:ta Clara kyrka den 26 jan. Välkommen till Vinterkonferensen 2020!

Facebook-eventet för konferensen hittar du här.

Program och medverkande i konferensen hittar du här.

JESUS SKAPAR TRO

Vi lever i en tid med snabba förändringar där många kan känna en oro inför framtiden. Sekulariseringen går fram på alla fronter. Bibeln ifrågasätts som självklar i skolundervisningen. Kortlivade trender sätter agendan och rotlösheten breder ut sig.

Parallellt med denna utveckling möter vi ett nyväckt intresse för kristen tro, en längtan efter djupare mening och sammanhang. Hur ska vi som kristna leva, tänka och agera?

Temat för årets konferens är Jesus skapar tro. Låt oss komma tillsammans och bli uppbyggda i vår allra heligaste tro och rustade för den här tiden. Bjud med dina vänner och kom. Vinterkonferensen har fri entré.

Du får lyssna till den uppskattade eritreansk-amerikanska förkunnaren Dawit Bokre, chefsjurist Ruth Nordström och EFS missionsföreståndare Kerstin Oderhem. Stockholms stifts nya biskop Andreas Holmberg predikar också i konferensen. Dessutom finns flera intressanta seminarier att välja mellan på lördag eftermiddag. Musik och lovsång genomsyrar hela konferensen.

Byt januarimörkret och kylan mot ljuset i Guds ord och värmen från kristna syskon. Välkommen att bli uppmuntrad och stärkt i din tro under Vinterkonferensen!

EFS Mittsverige, Betlehemskyrkan, Hammarbykyrkan, S:ta Clara kyrka och Evangeliska Brödraförsamlingen
Arrangörer av Vinterkonferens

Parallellt med Vinterkonferensen anordnas en ledarhelg för unga ledare, VÄXA, som arrangeras av EFS och Salt Mittsverige tillsammans med EFS Sydöst. Du hittar mer info här.

Välkommen till Vinterkonferensen 2020!