Gospel workshop för unga

Välkommen till en härlig Gospel-lördag i BK!
Gospel betyder evangelium eller goda nyheter! Genom gospelsången kan vi uttrycka glädje, lovsång och jubel och ta emot gospelmusikens budskap som burit så många och kan bära oss.

Du som gillar att sjunga – kom med på en gospelworkshop tillsammans med andra ungdomar och unga vuxna i Betlehemskyrkan!
Den leds av Maria Nordenback-Kress som är musik- och körledare i Betlehemskyrkan, sångerska och låtskrivare, och har rik erfarenhet av att leda gospelkör.

Kl. 13.30 öppnas dörrarna och vi lär känna varandra lite
14.00-16.00 sjunger vi med Maria!
16.30 Mat för deltagare i workshoppen, uppladdning inför mässan där kören medverkar

Anmälan: senast 3/3 till sofia.svensson@efs.nu
Kontakt: Sofia Svensson, församlingskonsulent BK, 073-8284540

18.00 Gospelmässa med workshop-gospelkören, Konfa City-ungdomar, Hans Stanley, Sofia Svensson och Maria Nordenback-Kress. Alla välkomna! Bjud med vänner, släkt och familj.
ca 19.30 Fika och gemenskap

Plats: kyrksalen i Betlehemskyrkan, Luntmakargatan 82, t-bana Rådmansgatan