Lokaluthyrning Utsikten Plan 6

Lokaluthyrning EFS Utsikten Plan 6

Utifrån skärpta riktlinjer tar vi inte emot någon bokning på över 8 personer. Vi återkommer så snart vi öppnar upp för fler.

Covid -19 har gjort så att Betlehemskyrkan har behövt ställa om möjligheter för uthyrning av logi.
I nuläget har Betlehemskyrkan möjligheten att ta emot bokningar men under strikta förhållanden.
Vi följer Folkhälsomyndigheten rekommendationer och regeringens förordningar.

Serveringslokalen tar idag 25 personer detta pga. den fysiska distans vi rekommenderas att hålla på 1,5-2,0 meter.

Pax tar idag 10 personer pga. samma anledning som ovan.

Telefontid Augusti: Tis + Ons 09.00-11.00
08-441 85 26
Ni som talar in på telefonsvararen och uppger namn, nummer och ärende har vi möjlighet att återkoppla till.
Vid kontakt under övriga tider hänvisas till Betlehemskyrkans styrelsen på styrelsen@betlehemskyrkan.com

I normala fall sker följande på Utsikten:

Vi erbjuder enkla och ljusa konferenslokaler.

På söndagarna efter gudstjänsten serveras det kyrkkaffe på Utsikten.
På tisdagar samlas daglediga medlemmar till antingen tisdagsträff med föredrag eller bibelsamtal.
Letar du efter ett billigt övernattningsalternativ i Stockholm kan Utsikten erbjuda rumsuthyrning.
Letar du konferenslokaler? Utsikten tillhandahålla flera olika storlekar på lokaler med utrustning som t.ex. whiteboard och projektor. Det går också bra att hyra lokalerna till festsammanhang.
Under rådande omständigheter följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer.
Vi använder oss av deras riskbedömningsverktyg vilket innebär i nuläget:
Utsikten tar i nuläget max 25 personer.
Övriga lokaler hyrs ut med en medvetenhet om att rekommendationerna är 1-2 meter mellan varje individ.
Köket hyrs inte ut pga. smittorisk.
Vid frågor kring detta hänvisar vi till Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring arrangörer av evenemang som du läsa mer om här
Avbokningsreglerna för samtliga lokaler i Betlehemskyrkans regi är enligt följande:
Kostnadsfri avbokning fram till 4 veckor innan ankomst.
Avbokning som sker närmare än 4 veckor innan ankomst debiteras med 25 %,
Närmare än 3 veckor före ankomst debiteras med 50 %,
Närmare än 2 veckor innan ankomst 75 % och
1 vecka innan ankomst med 100 % av beställningens värde.
Hoppas på förståelse i en tid som är oviss för oss alla!

Konferenslokalerna är centralt belägna i nära anslutning till både Handelshögskolan och T-bana stationen Rådmansgatan. Konferenssalarna rymmer från 5 upp till 70 personer. Projektor till uthyrning finns tillgänglig, men måste bokas i förväg.

Nedanstående tabell sammanfattar vilka konferensrum som finns, hur stora de är och vad som finns tillgängligt i form av hjälpmedel i respektive lokal.

För effektiva och prisvärda konferenser i stadsmiljö ta gärna kontakt med Café Utsiktens personal för att ställa frågor, boka lokaler, fika mm.

Café Utsikten konferenslokaler

Rehnsgatan 20, 6 tr

Telefonnummer: 08-441 85 26

utsikten@efsmittsverige.org