Gästhem Plan 7

Kontonummer

Bankgiro: 5361 – 1117

Logiuthyrning EFS Gästhem Plan 7

Covid -19 har gjort så att Betlehemskyrkan har behövt ställa om möjligheter för uthyrning av lokaler och logi.
I nuläget har Betlehemskyrkan inte möjlighet att ta emot fler bokningar.
Vi följer Folkhälsomyndigheten rekommendationer och regeringens förordningar och hoppas på att rådande situation snart lägger sig så vi får möjlighet att öppna upp och mötas igen

Ni som talar in på telefonsvararen och uppger namn, nummer och ärende har vi möjlighet att återkoppla till.
Vid kontakt under övriga tider hänvisas till Betlehemskyrkans styrelsen på styrelsen@betlehemskyrkan.com

__________________________________________

Letar du efter ett billigt övernattningsalternativ i Stockholm kan Utsikten erbjuda rumsuthyrning.
Letar du konferenslokaler? Utsikten tillhandahålla flera olika storlekar på lokaler med utrustning som t.ex. whiteboard och projektor. Det går också bra att hyra lokalerna till festsammanhang.

Kostnadsfri avbokning fram till 4 veckor innan ankomst.
Avbokning som sker närmare än 4 veckor innan ankomst debiteras med 25 %,
Närmare än 3 veckor före ankomst debiteras med 50 %,
Närmare än 2 veckor innan ankomst 75 % och
1 vecka innan ankomst med 100 % av beställningens värde.

Konferensrum i centrala Stockholm

Konferenslokalerna är centralt belägna i nära anslutning till både Handelshögskolan och T-bana stationen Rådmansgatan. Konferenssalarna rymmer från 5 upp till 70 personer. Projektor till uthyrning finns tillgänglig, men måste bokas i förväg.
Nedanstående tabell sammanfattar vilka konferensrum som finns, hur stora de är och vad som finns tillgängligt i form av hjälpmedel i respektive lokal.
För effektiva och prisvärda konferenser i stadsmiljö ta gärna kontakt med Café Utsiktens personal för att ställa frågor, boka lokaler, fika mm.
Café Utsikten konferenslokaler
Rehnsgatan 20, 6 tr
Telefonnummer: 08-441 85 26
utsikten@efsmittsverige.org