Lokaluthyrning Plan 1 och -1

Lokal EFS Plan 1 och -1

Covid -19 har gjort så att Betlehemskyrkan har behövt ställa om möjligheter för uthyrning av lokaler och logi.
Då vi följer Folkhälsomyndigheten rekommendationer med en social distans på 1,5-2,0 meter kan vi endast ta.

Vi vill utifrån rådande omständigheter fortsätta att reservera oss för eventuella ändringar.

25-30 personer i Petrussalen och inkl. angränsande serveringslokal.
20 personer i Roseniussalen
50 personer Kyrksalen
Vi hoppas på att rådande situation snart lägger sig så vi får möjlighet att öppna upp och mötas igen i större samlingar.

______________________________________________

Telefontid Augusti tis & ons: 09.00-11.00
08-441 85 26
Ni som talar in på telefonsvararen och uppger namn, nummer och ärende har vi möjlighet att återkoppla till.
Vid kontakt under övriga tider hänvisas till Betlehemskyrkans styrelsen på styrelsen@betlehemskyrkan.com

__________________________________________________

Betlehemskyrkan har flera lokaler i olika storlekar att hyra ut. Små konferensrum som tar 10-15 personer och sedan vår vackra serveringslokal Utsikten är en ljus och varm lokal som tar upp till 70 personer med tillgång till en uteterass på en av takåsarna.
Kostnadsfri avbokning fram till 4 veckor innan ankomst.
Avbokning som sker närmare än 4 veckor innan ankomst debiteras med 25 %,
Närmare än 3 veckor före ankomst debiteras med 50 %,
Närmare än 2 veckor innan ankomst 75 % och
1 vecka innan ankomst med 100 % av beställningens värde.
Utsikten kan erbjuda rumsuthyrning och konferenslokaler. Utsikten tillhandahåller flera olika storlekar på konferenslokaler med utrustning som t.ex. whiteboard och projektor. Det går också bra att hyra lokalerna till festsammanhang.

Utsikten konferenslokaler
Rehnsgatan 20, 6 tr