Lokaluthyrning Plan 1 och -1

Lokal EFS Plan 1 och -1

Utifrån skärpta riktlinjer tar vi inte emot någon bokning på över 8 personer. Vi återkommer så snart vi öppnar upp för fler.

Covid -19 har gjort så att Betlehemskyrkan har behövt ställa om möjligheter för uthyrning av lokaler och logi.
Då vi följer Folkhälsomyndigheten rekommendationer med en social distans på 1,5-2,0 meter behöver vi begränsa antal personer i våra stora lokaler.

______________________________________________

Vid kontakt under övriga tider hänvisas till Betlehemskyrkans styrelsen på styrelsen@betlehemskyrkan.com

__________________________________________________

Betlehemskyrkan har flera lokaler i olika storlekar att hyra ut. Små konferensrum som tar 10-15 personer och sedan vår vackra serveringslokal Utsikten är en ljus och varm lokal som tar upp till 70 personer med tillgång till en uteterass på en av takåsarna.
Kostnadsfri avbokning fram till 4 veckor innan ankomst.
Avbokning som sker närmare än 4 veckor innan ankomst debiteras med 25 %,
Närmare än 3 veckor före ankomst debiteras med 50 %,
Närmare än 2 veckor innan ankomst 75 % och
1 vecka innan ankomst med 100 % av beställningens värde.
Utsikten kan erbjuda rumsuthyrning och konferenslokaler. Utsikten tillhandahåller flera olika storlekar på konferenslokaler med utrustning som t.ex. whiteboard och projektor. Det går också bra att hyra lokalerna till festsammanhang.

Utsikten konferenslokaler
Rehnsgatan 20, 6 tr