Medarbetare

Mark Carlsson (präst och huvudpastor) Marks roll är att leda och utveckla församlingen bland annat genom förkunnelse, ledarträning och själavård. Hans längtan är att Betlehemskyrkan alltmer blir ett andligt hem där människor får möta Jesus, växa i honom och få inspiration att sprida hans rike vidare i vardagen. På fritiden gillar Mark att dejta sin fru, leka med barnen, läsa, fiska, resa och träffa vänner. Vill du kontakta Mark gör du det via mark.carlsson@betlehemskyrkan.com eller 0733-30 14 84.

Christoffer Abrahamsson (präst) Christoffer har bland annat ansvar för Alpha och hemgrupper. Han hoppas att BK både ska få vara en mötesplats och växtplats; en plats där olika typer av människor med olika levnadshistorier tillsammans ska få lära känna varandra och där vi tillsammans får lära känna Jesus Kristus mer och mer. Christoffer har även engagemang i Hammarby IF:s supporterförening Bajen Fans. Han gillar också att läsa böcker och samtala med människor. Vill du kontakta Christoffer gör du det via christoffer.abrahamsson@betlehemskyrkan.com eller
0768-40 65 15.

Fetsum Natnael (eritreansk präst) Fetsum har ansvar för den eritreanska delen av församlingen. Han har ett särskilt ansvar för själavård samt praktisk hjälp i vardagslivet. Han arbetar i Betlehemskyrkan tillsammans med de andra prästerna och han önskar att Betlehemskyrkan ska vara en växande församling som får sprida Guds ord. Fetsum gillar att simma och vara med familjen. Vill du kontakta Fetsum gör du det via fetsum.natnael@betlehemskyrkan.com eller 0738-56 94 43.

Efrem Asfaha (eritreansk präst) Vill du kontakta Efrem gör du det via ephrem_asfaha2001@yahoo.com eller 0739-32 80 63.

Sofia Svensson (barn- och ungdomsledare) Sofia ansvarar för det arbete som rör barn och ungdomar i kyrkan. Hennes längtan är att BK ska vara en kärleksfull gemenskap där människor i alla åldrar möts och får näring för tron genom livets alla skeenden. Hon hoppas att Guds rike ska få bli synligt i Stockholm genom församlingen. Sofia gillar att gå på konsert, fika och samtala, och göra kreativa saker. Vill du kontakta Sofia gör du det via sofia.svensson@betlehemskyrkan.com eller 0738-28 45 40.

Josefine Högås (konferenskoordinator) Josefine ansvarar för lokaler och uthyrning i kyrkolokalerna, på Utsikten och sommarhemmet Svalkan, men håller främst till på församlingsvåningen Utsikten. Där har hon även hand om logiuthyrning. Hennes önskan är att Betlehemskyrkan ska få bli ett andligt hem för ännu fler och utrusta fler för ett kristet  liv i den annars så sekulariserade storstaden. Josefine är nygift och gillar att gympa på Friskis och att vara ute, framför allt i solen. Vill du kontakta Josefine gör du det via josefine.hogas@betlehemskyrkan.com eller 0738-56 94 40.

Maria Nordenback-Kress (musik- och körledare) Maria är ansvarig för att leda och utveckla musiken i Betlehemskyrkan, främst på gudstjänsterna, tillsammans med Petter Alin och musikteamen men ansvarar även för jul/vårkonserter, gospelkvällar mm. Maria leder körerna, Gospel Nation (gospelkör) och BK-kören (klassisk körtradition). Marias fokus är musiken som ett språk för tron och ett redskap för att nå ut med evangeliet, den musikaliska mångfalden samt att skriva nya melodier till bibelord för att ”sjunga in gudsorden i våra hjärtan”. Vid sidan av BK frilansar Maria som gospelsångerska/körledare/pianist. Maria är gift samt mamma till en liten kille som fyller livet med glädje och bus! Hon gillar att påta i trädgården och ordna fest för familj och vänner! Vill du kontakta Maria gör du det via maria.nodrenback-kress@betlehemskyrkan.com eller 0708-40 65 15

Petter Alin f.d. Gustavsson (musikledare) Petter är ansvarig för att utveckla och leda det nystartade teambaserade musikarbetet och jobbar främst med gudstjänstmusiken. Han är också en musikalisk resurs i församlingen som kan hjälpa den som vill vara med i musikarbetet att hitta en roll som passar. Om du vill vara med och sjunga eller spela - oavsett instrument och om du är notbunden eller inte - så kan du kontakta honom. Petters längtan för musiken i BK är att den ska reflektera bredden och variationen som finns i församlingen och i Guds rike. Vid sidan av BK frilansar han som musiker. Petter är nygift och gillar att vara med sin fru och sina vänner, titta på naturprogram och lära sig nya instrument. Vill du kontakta Petter gör du det via 0701-48 02 44.

Tsion Asfaha (lokalvård)

Tea Gustavsson (konferenskoordinator)  Vill du kontakta Tea når du henne via  utsikten@betlehemskyrkan.com eller Utsiktens nummer 08-441 85 26.