Svalkan

Epost: info@svalkan.com
Hemsida: svalkan.com
Svalkanfogde: Per-Olof Nordenback

Betlehemskyrkan firar gudstjänster på Svalkan från och med mitten av juni till mitten av augusti. I samband med gudstjänsterna finns det möjlighet även för allmänheten att köpa fika. För exakta datum, se Program.

Svalkan är en föreningsgård i Ulriksdals slottsområde som drivs ideellt och utan vinstintresse i Betlehemskyrkans regi sedan drygt 75 år. Den är öppen under sommarmånaderna och lockar då många människor, såväl Betlehemskyrkans vanliga besökare som ett stort antal turister, flanörer och boende i området. Mer långväga besökare uppskattar möjligheten att kunna tillbringa några nätter i ett av Stockholms vackraste citynära natur- och parkområden.

Vi kan också hyra ut Svalkan för privata ändamål som bröllop, dop och firande av andra högtidsdagar samt erbjuda övernattningsrum med självhushåll (vandrarhemsstandard).

I juli har Café Svalkan öppet:
tisdag, onsdag och torsdag klockan 11.00-16.00.

För mer info och öppettider se svalkan.com