Svalkan

Epost: info@svalkan.com
Hemsida: svalkan.com
Svalkanfogde: Per-Olof Nordenback

Betlehemskyrkan firar gudstjänster på Svalkan från och med mitten av juni till mitten av augusti. För exakta datum, se Program.

Svalkan är en föreningsgård i Ulriksdals slottsområde som drivs ideellt och utan vinstintresse i Betlehemskyrkans regi sedan drygt 75 år. Den är öppen under sommarmånaderna och lockar då många människor, såväl Betlehemskyrkans vanliga besökare som ett stort antal turister, flanörer och boende i området. Mer långväga besökare uppskattar möjligheten att kunna tillbringa några nätter i ett av Stockholms vackraste citynära natur- och parkområden.

Vi kan också hyra ut Svalkan för privata ändamål som bröllop, dop och firande av andra högtidsdagar samt erbjuda övernattningsrum med självhushåll (vandrarhemsstandard).

För öppettider se svalkan.com

SOMMARJOBBA PÅ SVALKAN! Nu söker vi sommarpersonal till Svalkan och uthyrningsverksamheten på Utsikten i Betlehemskyrkan. Se annons här.