Svalkan

Hemsida: svalkan.com
Svalkanfogde: Per-Olof Nordenback
PlusGironummer: 643 86 44-4

Betlehemskyrkan firar gudstjänster på Svalkan från och med mitten av juni till mitten av augusti. Exakta datum kommer inom kort.

Svalkan är en föreningsgård i Ulriksdals slottsområde som drivs ideellt och utan vinstintresse i Betlehemskyrkans regi sedan drygt 75 år. Den är öppen under sommarmånaderna och lockar då många människor, såväl Betlehemskyrkans vanliga besökare som ett stort antal turister, flanörer och boende i området. Mer långväga besökare uppskattar möjligheten att kunna tillbringa några nätter i ett av Stockholms vackraste citynära natur- och parkområden.

Vi kan också hyra ut Svalkan för privata ändamål som bröllop, dop och firande av andra högtidsdagar samt erbjuda övernattningsrum med självhushåll (vandrarhemsstandard).

För öppettider se svalkan.com