Svalkan

Hemsida: svalkan.nu
Svalkanfogde: Olof Englund

Lokal-/logiuthyrning EFS Svalkan

Covid -19 har gjort så att Betlehemskyrkan har behövt ställa om möjligheter för uthyrning av lokaler och logi.

Viktigt är att veta att samtliga boende behöver gästen själv ta med handduk och lakan och även städa ur efter sig och slänga sina sopor.

Vi följer Folkhälsomyndigheten rekommendationer och regeringens förordningar.

Serveringslokalen tar idag 8 personer.

Om Svalkan:

Svalkan är en föreningsgård i Ulriksdals slottsområde som drivs ideellt och utan vinstintresse i Betlehemskyrkans regi sedan drygt 75 år.

Den är öppen under sommarmånaderna och lockar då många människor, såväl Betlehemskyrkans vanliga besökare som ett stort antal turister, flanörer och boende i området. Mer långväga besökare uppskattar möjligheten att kunna tillbringa några nätter i ett av Stockholms vackraste citynära natur- och parkområden.

I vanliga fall kan vi kan hyra ut Svalkan för privata ändamål som bröllop, dop och firande av andra högtidsdagar samt erbjuda övernattningsrum med självhushåll (vandrarhemsstandard).

Under rådande omständigheter följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer och använder oss av deras riskbedömningsverktyg.
-  Köket hyrs inte ut pga. smittorisk.
- Vid frågor kring detta hänvisar vi till Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring arrangörer av evenemang som du ser här
Under dessa förutsättningar är ni varmt välkomna att hyra vår lokal.
Avbokningsreglerna för samtliga lokaler i Betlehemskyrkans regi är enligt följande:
- Kostnadsfri avbokning fram till 4 veckor innan ankomst.
- Avbokning som sker närmare än 4 veckor innan ankomst debiteras med 25 %,
- Närmare än 3 veckor före ankomst debiteras med 50 %,
- Närmare än 2 veckor innan ankomst 75 % och
- 1 vecka innan ankomst med 100 % av beställningens värde.
Hoppas på förståelse i en tid som är oviss för oss alla!