Sommarjobb med ansvar för Betlehemskyrkans uthyrningsverksamhet

Vill du sommarjobba vid vattnet i natursköna Ulriksdals slottsområde?

Om sommarjobbet
Vi söker en driftig person med förmåga att leda vårt uthyrningsarbete på Utsikten och Svalkan samt vår sommarverksamhet på Svalkan under sju veckor. Du kommer ansvara för sommarens caféverksamhet och uthyrning på föreningsgården Svalkan samt föreningsvåningen Utsikten inne i centrala Stockholm. I detta ingår bl.a. ett enkelt vandrarhem med sex rum.

Du har förmåga att planera ditt arbete självständigt, leda andra, ha god kundkontakt och sköta grundläggande ekonomiskt arbete såsom fakturering och attestering. Jobbet kräver flexibilitet och kreativitet. Körkort med tillgång till bil är en fördel, men kollektivtrafikförbindelser finns. Tidigare erfarenhet av servicearbete är önskvärt. Arbetet gäller både Utsikten och Svalkan.

Önskad anställning är 24 juni till 11 augusti. Tjänsten är på heltid.

Om Svalkan
Svalkan är Betlehemskyrkans föreningsgård beläget vid vattnet i natursköna Ulriksdals slottsområde. Svalkan drivs ideellt och utan vinstintresse sedan drygt 75 år. Den är öppen under sommarmånaderna och lockar då såväl Betlehemskyrkans vanliga besökare som ett stort antal turister, flanörer och boende i området. Mer långväga besökare uppskattar möjligheten att kunna tillbringa några nätter i ett av Stockholms vackraste citynära natur- och parkområden.

Om ansökan
Ansökan skickas till Arvid Perbo på arvid@perbo.nu senast 15 maj. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Vid frågor kontakta Arvid Perbo (Tel. 0709805359) eller Josefine Högås (Tel. 08-4418526, e-post utsikten@betlehemskyrkan.com).
Ideella medarbetare

Vi söker dessutom frivilliga krafter som vill hjälpa till med driften av Café Svalkan. Tidigare somrar har en grupp ur församlingen engagerat sig och haft trevlig samvaro på Svalkan under sommarveckorna.

Kontakta Dagny Ståhlberg om du är intresserad!

Annons som PDF: Sommarjobb Svalkan 2019